Nu är de bokat!!



Ja då har vi äntligen bokat våran resa till Thailand!!
Ni som känner mig vet ju hur länge jag har gått och tjatat om denna resa =)
11 mars - 5 april 2010

På semester hos mormor

Dålig uppdatering här men som vanligt är de hysteriskt mkt att göra i mitt liv.. Jobbade som ett djur förra veckan, typ sådär 9-20 hela veckan =S men men nu har jag äntligen semester så jag ska inte klaga =)
eller jo lite måste jag få gnälla, nu har det varit värmebölja i ca två veckor och så fort jag fått semester, alltså endast några timmar efter jag slutat jobba i fredags, tro fan att de börjar regna!!!
Blir så sur, här har man stått och jobbat i 30 graders värme ( ingen klimatanläggning på salongen) och så fort de blir min tur att få åka till stranden ja då börjar de regna och ska hålla på såhär nån vecka =(
Fy fan va livet är orättvist ibland!!

Men men inleder semestern med att vara hos min mormor och morfar i Torsby, mormor fyller 80 imorn och jag och mamma får agera kökspersonal! Förberedde idag med att göra bla smörgåstårta och vanliga tårtor..
Mysigt att va här, tyvärr har de blivit mer sällan eftersom tiden aldrig räcker till till allt man vill hinna med...

Annars på min semestern planeras en trip till Ullared med syrran, sunne vattenland står oxå på tur. Får se lite vad vädret tillåter, så jäkla skönt att bara vara ledig!! =) hehe glömde jag nämna att de blir en hel del festande oxå ;)

Blir nog inge vidare med uppdatering under semestern så får väl återkomma i slutet av juli med bilder på allt jag upplevt!

trevlig sommar allihopa!!
RSS 2.0