do you remember?


Kommer ni ihåg den här filmen?
tycker att den här låten är så fin..


överkörd av ett tåg

Mm ungefär så känner jag mig, och som om jag just dött i soffan. Energin lyste med sin frånvaro idag, först jobb med övertid och sen var det ju tänkt ett träningspass på sats. Men hoppade träningen eftersom min kropp känns som om den just blivit överkörd av ett tåg, blir ingen bra träning ändå när man har den känslan. Så det blev soffan och med lite fredagsmys istället :)

Men imorn tar vi nya tag med både träning och en utekväll med tjejerna ;)


Med i tidningen

Min goding är med i tidningen, igår var det NWT och idag VF. Dom slog visst några rekord i helgens match.
Tyvärr är inte bilden på viktor med i artiklen på internet, och här för er som inte har läst det i tidningen;  

http://www.vf.se/Sport/Innebandy/Svenskt-rekord-av-GS-100223.aspx

Mums!

Ligger i soffan och njuter, har städat hela lägenheten, hunnit med veckans tvätt, precis ätit upp min lunch och klockan är bara ett :) Vad skönt det är när man kommer igång direkt på morgonen, man hinner så mkt mer. Gjorde till och med en jättegod lunch idag, ett nytt recept jag fick på ica; omelett fylld med fetaost, soltorkade tomater och lite gräslök. Mums!

Idag blir det lite jobb i eftermiddag, en snabb sväng på sats och dansträning. Fullt upp som vanligt :)

Lyckobubbla..

Ni vet dom där  tillfällena när man har en sån där bra dag.
När man ser sig själv i spegeln och känner att ja idag känns det bra, du vet när man inte känner sig så där ful, tjock och tråkig som man brukar. Utan faktiskt kan känna att man ser ju bra ut och är nöjd med sin kropp. Man befinner sig i en liten lyckobubbla.

Det är då man är så dum rent ut sagt korkad att man råkar säga till sin sambo/pojkvän: "kolla nu börjar de synas att jag tränar så hårt, kolla min muskler börjar synas"  och man får ett svar som: "jadu gumman, du får nog kämpa på lite till"
Min första reaktion var att snabbt kolla mig omkring för att hitta något i närheten som är tillräckligt hårt för att slänga i huvudet på honom, men lugnar mig och fräser lite surt: "glädejdödare, sköt ditt du och låt mig va ifred!" 

Och pang så sprack bubblan och man är tillbaka till den underbara verkligheten, ni vet den när man gör allt för att undvika helkropps-speglar...


Kanske finns det någon mer tjej som känner igen sig i detta..?

Hemma igen

Hemma igen efter en helg hos mormor och morfar i lysvik :) Skönt att bli riktigt bortskämd med godsaker och bara ha de lugnt och skönt. Hade egentligen tänkt åka hem igår med blev som resten av värmland insnöad, så det fick bli en myskväll med mormor framför melodifestivalen. Inte direkt imponerad av bidragen denna lördag heller..

Idag är har de varit innebandy för hela slanten, två matcher har jag hunnit med.. puh jobbigt detta att flänga runt från match till match. Nu har jag landat i soffan och tvekar på att jag kommer flytta mig innan det är dags att gå på bio ikväll :)


Såhär i slutet på veckan tänker jag bjuda på en mysig låt;




Hoppas ni får en fortsatt mysig söndagkväll!

seg torsdag

Jaha då var det torsdag igen då, har kört ett träningspass nu på förmiddagen och hunnit slänga i mig lite mat. Allmänt seg idag men men så är livet ibland! Börjar jobba snart (tyvärr) inte ett dugg sugen på att jobba just idag!
Längtar tills ikväll, för då ska jag åka och hälsa på lilla Milo igen :)

Pappas present

För dom som är lite nyfikna på vad det va min pappa fick för något av mig och syrran i alla-hjärtans-dag present, så ska ni få en liten ledtråd här i form av ett foto;







Visst är han söt? Lille Milo har nu fått flyttat in hos mamma och pappa :)

Alla hjärtans dag

Ensam på alla hjärtans dag, ja så går det när man är tillsammans med en innebandy-spelare. För tillfället befinner han sig i västerås på match och lär nog va hemma sisådär runt tolv inatt. Mysig alla härtans dag för mig med tvätten och dammsugaren :D Det kommer i alla fall ligga ett litet alla hjärtans-paket och vänta på viktors kudde inatt när han kommer hem :)

Har fixat en till överraskning idag, jag och min syster ska överraska min pappa. Tyvärr gick det inte idag men imorn ska vi åka och kolla på hans present och se om han vill ta med sig den hem :)

Om ni trodde det så har jag faktiskt inte glömt bort min mamma, hon var nämligen här igår och plundrade mitt förråd. Mamsen ska börja pendla till norge så därför har hon fått övertagit alla mina möbler som blev över i flytten; säng, stolar, hylla, porslin, bestick och massa annat man behöver i en liten etta.

Så ha en mysig alla hjärtans dag allihopa!

Suck






1 manboy
- hmm typisk melodifestivalen-låt, inget du lägger på minnet.  direkt till final, ärligt?!
2 hippare hoppare- som sagt dogge i melodifestivalen, nej tack!
3 innan ljusen brunnit ut- ballad ballad uuuh så töligt
4 come and get me now- dansband som poppar till de, gäsp
5 sucker for love- jaha här var de lite väl mkt duffy-känsla över de hela.
6 we can work it out- hade inte han en röd skjorta+ röd skinnjacka förra gången??
7 underbart- haha orsa spelmän min mammas favorit
8 manipulated- vet inte men kändes lite lady gaga-wanna be (?)

Märks de att jag egentligen inte tycker om melodifestival-musik? :P

melodifestivalen

Sitter i soffan och mumsar på nachos framför melodifestivalen :)
Men ärligt dogge doggelito i melodifestivalen??! Börjar de gå lite väl utför för honom med jobben kanske(?) känns inte riktigt som de är hans publik som ser på melodifestivalen?? För övrigt va de en usel låt, så de gjorde ju inte hela saken bättre..

Mys-lördag

Idag har de varit en slö lördag, körde ett pass på sats i förmiddags för att komma igång¨lite. Sen kom mamma hit och hjälpte mig att röja i förrådet. Skönt att äntligen få lite ordning där inne, så att man faktiskt hittar det man letar efter. Jävlar vad mycket skräp man samlar på sig på så kort tid!

Ikväll blir det mys i soffan framför melodifestivalen med lite god mat är tanken :)

Sjukling

Blev en seg morgon idag, tog lite sovmorgon från jobbet för att hinna pyssla om min sjukling. Och för att hinna ikapp med sömnen, blev inte så mkt inatt eftersom viktor blev sjuk.

Jobb och två dansträningar är det som står på schemat idag, annars så är de en ganska tråkig vecka.. har ingenting roligt inbokat...

Nej nu ska jag ner till ica och köpa lite blåbärssoppa till sjuklingen!

Shake some ass

Precis hemkommen från min dansträning (ragga) Skit kul men fy fan va svettigt och ont i knäna!! Knäskydd blir att skaffa tills nästa tisdag! Som alltid är det full fart med massa nya steg att lära in. Bjuder därför på en av dom låtar jag kommer shake my ass till denna terminen :D Låter dock lite klen när man inte är i en en danssal och basen dunkar :s

Mormor hade blivit stolt

Ligger i sängen och smälter maten i väntan på att dra mig mot träningen. Va riktigt duktig idag och lagade mat lagom tills viktor skulle komma hem från jobbet (mormor hade blivit stolt över mig) Tänkte att de skulle va lite skönt för honom att för en gångs skull få komma hem till lagad mat, tyvärr va han visst tvungen att jobba över så de slutade med att jag fick äta själv ändå :P Mer mat åt mig ;)

Förresten nu hänger det ett duschdraperi i mitt badrum igen :D

Leeeeeeeedig

Idag är det för övrigt min lediga dag :D Har fram tills nu bara slappat framför datorn med radion på hög volym, så underbart skönt att starta dagen med att göra så lite som möjligt!
Men nu blir det att promenera in till stan och inhandla ett nytt duschdraperi, eftersom det förra strök med i lördags tack vare björn ;)

Idag är det terminstart för mig på dansen, så enormt taggad och sugen på att  lära mig massa nytt :D

Ha en bra dag!

Kan inte låta bli

Kan inte låta bli, har kollat igenom alla bilder jag fått från våran fest och så otroligt många och fina miner folk gör :) så därför tänkte jag bjuda på dom bästa, så får ni själva avgöra vilken som är snyggast :P



                        

Inflyttningsfesten 2010



Tänkte lägga upp lite bilder från min och viktors inflyttningsfest (bättre sent än aldrig)
Tack till alla som kom och gjorde våran fest så lyckad som den faktiskt va!
tyvärr blev de bara bilder från början av kvällen..



Malin, rebecka & lotta


Lotta & Frida

   
Robin   &   Viktor


Daniel, Viktor & Pontus

RSS 2.0