Tung måndag..




Ungefär såhär kändes det att ta sig till gymmet idag, noll motivation!!
Sitter ändå här rätt nöjd över att jag faktiskt kom iväg och överlevde ett tufft spinning-pass :)

Love it!

Vad underbart det är med grinig människor?!
Älskar när någon person i din omgivning har en dålig dag och smittar av sig på alla andra för att gör det hela lite bättre. Man känner i hela luften hur dålig stämning det är, råkar du mot förmodan vara i närheten så får du gärna en och annan fin kommentar..
Tack för att du förstörde mitt humör redan innan klockan hunnit bli 10!


LISP

Konstigt att man redan börjar känna av det alla äldre pratar om "att åren går alldeles för fort ju äldre man blir".. Imorgon fyller jag 23 och kan inte förstå hur jag kunde hoppa från 20 till 23?! För det är så det känns, vad hände med åren emellan?
Så mycket som har hänt sen bara sen vi tog studenten..
Härligt nog håller vi fortfarande ihop sen gymnasietiden (dom flesta av oss) Men på så olika nivåer i livet, nån blir sambo nån flyttar till hus nån börjar om på nytt nån finns i norge och nån finns kvar på samma ställe!

Fastnade här på bloggen ikväll, satt och tittade igenom alla inlägg som jag skrivit sedan jag startade bloggen 2008. Många minnen, mycket som jag hade glömt bort, endel som jag försöker glömma bort men också många härliga stunder som man bara ler när man tänker tillbaka på!

Mycket har jag gjort men finns väääldigt mycket kvar att uppleva!!
Många härliga planer för både höst och vinter att se fram emot :) Det var inte meningen men det blev tydligen ett lite nostalgiskt inlägg ikväll!

Hittade i alla fall ett underbart citat från min underbara mamma, jag hade tydligen fått ett smeknamn av henne där en period:
"LISP= liten icke sammarbetsvillig person."






RSS 2.0