Laaaaaaat

Idag är jag så förbannat lat, kom hem och placerade rumpan i soffan och där fastnade jag :D Har nu fått i mig både lite mat och en liten daimstrut, kan ju inte påstå att jag blev piggare av de :s
Efter mkt om och men ska jag nu äntligen lyfta på rumpan och promenera bort till sats för att köra ännu ett tufft pass.. men kan lova att idag är de tungt!! Motivationen är på noll just nu..

Hmm ja söndag..

Skulle ju som sagt städa och tvätta idag... men blev för lat och hittade genast massa annat som va mkt roligare än städa :) Blev till och med en promenad i det kalla vädret, skönt att komma ut och röra på sig lite.
Kom igenom den gigantiska högen med tvätt medans städningen får tas en annan dag. Har precis varit och hämtat viktor från bussen, så nu väntar sängen. Jobb imorn!

Natti

Härliga söndag

Underbara söndag, först ut är att skjutsa min goding till bussen. Borta match för hans del idag, tyvärr betyder det att jag blir ensam med dagens roliga uppgifter: Städa och tvätta! Jippi!!

             

Freeeeeedag

Äntligen fredag :D Är hur trött och sliten som helst efter en vecka med flera tuffa träningspass, och fler pass lär det bli innan denna helg är över. Känns riktigt skönt att man är igång för fullt igen :)

Men som sagt äntligen fredag och jag ska inviga min helg med att dö i soffan framför en bra film!

Kvällen

Har precis kommit hem från ett hårt pass  på sats med frida, känns skönt när hela kroppen är tömd på energi och musklerna nästan darrar av utmattning. Rivstartar igång igen efter en veckas uppehåll, gott!!

Nu blir det att ta en lång dusch och sen ta med sig en apelsin till kvällsmat och mysa ner sig i soffan :)

Tisdag igen..

Ja då var det tisdag igen, egentligen ledig idag men har lovat lillebror eric att fixa hans hår så det får bli en sväng ut till jobbet senare. Ska hinna med att laga lite mat först och sen svänga förbi polisen för att hämta ut mitt nya pass! Inte många veckor kvar nu :D

Ska dra igång träning idag igen, varit sjuk med förkylning och hosta en vecka nu så jag har inte vågat träna. Men dags att dra igång de där nu, så ikväll blir de sats kan jag lova :)

Fixar-dag

Fixar-dag idag! Nytt pass behövdes, så först upp idag blev att ta en tur till polisen. Kan ju inte påstå att man blir vacker på fotona :s jaja de får duga.
Tog en sväng till Ikea, vi är i stort behov av en snygg golvlampa. Det blev så mörkt i vardagsrummet nu när vi slängt ut julgranen..
Som vanligt kom jag ut från Ikea med lite mer än bara en golvlampa.. blev nya kuddar till sängen, två små lampor till sovrummet, en handduk och en golvlampa.. Tyvärr måste jag tillbaka och byta den imorn, töligt värre men blev inte riktigt 100 och då är de lika bra att byta.
Har även hunnit med att träna, laga mat och en sväng till jobbet på ett möte oxå, tur man hinner vila upp sig på sin lediga dag menar jag ;)

Tänkte bjuda på en mysbild på vårat sovrum nu när alla nya saker är på plats :)

Nytt år

Japp nytt år och noll lust att blogga som ni kanske märkt..
Just nu är träningen i full gång, försöker träna varje dag men ibland är de tungt :S
Får tacka viktor för att han står ut med mitt gnäll och hjälper mig med träningen och stöttar mig nu.
Lite jobbigt när man slutat med allt godis,chips och allt annat som gjorde att fredagskväll var den mest efterlängtade kvällen i veckan..
Men va fan, vad gör man inte för att få en snyggare kropp ;)

Förresten nästan bara 8 veckor kvar nu tills vi skiter i allt de här som vardagen bjuder på och drar till värmen!
Ska bli underbart att få va borta från vardagen i nästan en hel månad!!! 

Remix

RSS 2.0