Snö snö snö

De slutar visst aldrig snöa idag, min lilla bil såg ut som en liten snögubbe när jag skulle åka hem efter jobbet. Men inte så konstigt att den var gömd i snö eftersom jag var på jobbet 8.45 imorse och åkte hem 20.45.
Tolv timmars arbetsdag känns sådär gott  i kroppen just nu, lägg till en go förkylning med rinnsnuva och hosta. Å vad ni än gör så tro inte på reklamen om nässprayen otrivin comp, den hjälper då fan inte mot rinnsnuva!
Men ingen idé att gnälla för jag är ju faktiskt ledig imorn =)
Tänkte ta mig en tur till bergvik imorn för att handla mat, sen blir de en sväng till pappa på jobbet för att hämta flyttkartonger. Ja jag vet att det är lite tidigt, flyttar ju inte förrän om lite drygt en månad men skadar ju aldrig att samla kartonger!
Ja de blir ju självklart såna där mindre roliga saker som även de behövs göras imorn som t.ex städa och tvätta...

Onsdag


Ja då var de onsdag igen,
Lite halvsegt på jobbet men dagen gick fortare än förväntat ändå. Känner mig lite halvseg i kroppen och har en irriterande hosta. Hade dansträning idag, jazzfunk stod på schemat idag. Inte så roligt när man känner att man inte orkar ta ut rörelserna ordentligt. Men ¨så är de ibland, får öva lite mer hemma istället, det är ju trots allt uppehåll från dansen nästa vecka och då gäller det är repetera hemma så man kommer ihåg de nya stegen vi gick igenom idag =)

Har en tuff dag framför mig imorn, många timmar att stå upp och har nästan bara klippningar oxå. Har man lite mer långbehandlngar så som färg eller slingor så blir de inte lika kämpigt för kroppen.
Känns så himla undebart att jag ska vara ledig på fredag, ska försöka ta de lugnt men ändå hinna med så mkt som möjlgt.. blir nog lite städande och tvättande till och börja med.

Ha en fortsatt trevlig vecka, för de ska jag ha!!

Lite uppdatering

Va ju ett tag sen jag skrev här... vissa tycker tydligen att jag är lite för dålig på att uppdatera..

Så kände att jag får väl göra ett tappert försök nu då, har ju hänt endel sen sist. Det har ju varit alla hjärtans dag och allt, plus i kanten för viktor som kom med röda rosor och en liten söt nalle =) Väldigt uppskattat måste jag säga, började dagen med skivstångspass på friskis och sen vidare till forshaga för att se viktor spela match. Kvällen inleddes först med pizza och sen en sväng ner på stan med robin och frida. Bowling på score stod först på listan och sen blev de en sväng bort till biljardnian, men där var servitrisen så otrevlig att det inte blev speciellt långvarigt. Kvällen avslutades med en baugett på sjökvisten och en promenad hem till viktor =)
 
Söndag, dags att besöka våran nya lägenhet igen för att ta lite mått och kolla runt ordentligt. Konstigt att det aldrig ser ut som man kommer ihåg det.. kändes mkt större förra gången vi var där men blir nog bra ändå =)
Nu är de klart vem som vann fighten om vart soffan ska stå.. viktor vann för den fick inte plats där jag ville ha den men men ska inte klaga, jag får ju fin utsikt från mitt blivande lilla kontor. Haha kontor och kontor jag får välja ett litet skrivbord där jag kan ha alla mina grejer istället för under soffbordet som de är nu.
Efteråt blev det en runda bland lite möbelaffärer, sommarlagret, jysk och Ikea. Hittade endel möbler som vi tänkt ha  i den nya lägenheten,, tyvärr kommer dom gräva en större grop i min  plånbok den månaden, inte speciellt bra tjaming eftersom vi ska till sälen bara två veckor senare.. hmm lös den lilla ekvationen om hur min lön ska räcka till allt de så är ni inte dåliga =P

Idag har varit en hyffsad dag, bra början men furktansvärt jobbig på slutet. Min sista kund jag hade idag är väldigt speciell, en gammal liten dam som är på gränsen till helt dement. (Dement= du kommer inte ihåg nutid speciellt bra)
Så idag var det permanent, en behandling som tar ca två timmar. Är redan inställd på innan att de här kommer bli tufft för jag klippte henne lite väl kort förra gången och då är de nästan för kort för att rulla upp dag.
Men men ska komma till saken hon är väldigt pratsam och fräck i mun så de blir endel svordomar och fräcka kommentarer, men värst är att hon fastnar alltid på en replik eller fråga som hon upprepar hela tiden sen (för hon kommer ju inte ihåg att hon nyss frågat mig de.) Så idag har jag svarat på frågan: "varför blev du frisör, alltid velat bli de?" ungefär sisådär 30 gånger tror jag. Som ni förstår är de fruktansvärt tröttsamt!
Bäst är när man frågar henne något som t.ex: vad jobbade din man med? eller något om vart hon bor eller vad hon gjort i helgen kan man nästan inte hålla sig för skratt när hon svarar: " du de vettifan de" eller " du de har jag fan ingen aning om" Usch man ska inte skratta för de är synd om henne, men de låter så himla roligt bara.

Nu blir de att hoppa i säng, är så himla trött den här veckan.. Men inte långt kvar nu för jag är ledig på fredag!!!
Natti natti

Jaha ja

Jaha då är man snart sambo då, allt är klart med KBAB och flytt blir den 28-29 mars =)
Känns både nervöst och spännande, roligt men ändå konstigt att inte längre ha sitt eget ställe. De är tur vi har en tvåa, så man kan gå undan om man blir för trötta på varandra. Men kommer bli riktigt roligt att få inreda en ny lägenhet, tyvärr är viktor lika intresserad av inredning som jag och de kan ju låta som något bra förutom att vi har  två helt olika stilar...
så de är förhandling på hög nivå just nu.
En annan het diskussion är vare sig man ska ge ut portkoden eller inte, jag anser att man inte ska de eftersom vi har porttelefon. Mkt lättare att besökarna ringer på den, på det sättet så slipper man oväntade besökare som bara klampar in innan man hinner reagera... men som ni förstår delar inte viktor min åsikt...

Känner mig ganska lättad oxå, har sagt upp mig ifrån mitt extra-jobb. Det är inte de att jag inte trivs där för det gör jag men har så svårt att säga nej när dom ringer varje vecka och frågar om jag kan jobba till helgen, och det räcker gott och väl med att jag jobbar heltid som frisör. Så kommer jobba två helger i februari och sen är jag fri från dåligt samvete!!

Dagens nytt: börjar en ny serie som jag ska följa, Army wives fredagar 20.00 på tv4+ Verkar vara en mysig serie där man får följa fruar/flickvännerna vars män kallas ut i krig.. Låter lite sorgligt kanske men kan va bra,

Dagens roligaste: Programet Sveriges värsta bilförare. Ärligt hur kan man va så fruktansvärt dålig på att köra bil och ändå ha körkort?! Men även om det är sjukt så är det riktigt underhållande att se hur dom inte ens kan köra in i ett parkeringshus utan att kvadda bilen totalt. Se de om ni vill bli på gott humör!!

Dagens besvikelse: Hade sett fram emot att få gå på passet styrka/medel på friskis, riktigt jobbigt pass men med en superbra ledare. Tyvärr så blev de ju inte riktigt så, för när vi står där och ska köra igång meddelar vikarien att hon  kommer endast köra ett vanligt medelpass. Och för er som inte går på friskis så är medel passet baserat ¨på mkt mer aerobics än på styrka vilket jag inte föredrar. Men men nu har jag tränat i alla fall, ska bli underbart med en träningsfri dag imorgon.

Dagens kanske: såg just en reklam om ett program som man kanske ska börja kolla på; Såld på hus. Är ju intresserad av inredning just nu och då verkar ju alla såna där program bra.

Dagens måste: eller blir mer helgens måste, går ett häftigt dansprogram på MTV på söndagar 18,00
 americans best danscrew tror jag det hette. Blir ett måste att se!!

Snart helg, kort arbetsdag imorgon och sen en liten vända på stan tror jag =)

Tjohooo!!

Har precis bokar biljett till Frisörmässan =) Ska bli så jäkla kul, har aldrig varit där men nu när jag är egen så passar jag på att åka på allt sånt där roligt som man inte alltid får som anställd..
Så den 7 mars blir det att besöka Elmia i Jönköping för att njuta av en hel dag med visningar osv.



Måste förgylla vardagen med såna där små utflykter annars blir våren så jäkla lång och tråkig, längtar så enormt till sommaren!!!  Just nu är de frisörmässan 7e mars, sälen 16e april och konsert med Beyonce 11 maj. Ska klämma in en weekend till syrran i sthlm oxå =)
Annars rullar vardagen på som vanligt, jobb och träning.. Nu när både jag och frida är friska igen är det full fart som gäller. Var på ki box igår, dans tisdag onsdag och söndag, pass på friskis igen torsdag och lördag... det va ju planen så vi får se hur många veckor som jag orkar hålla i de.

Väntar fortfarande på svar från KBAB om lägenheten, skickade in ansökan i måndags så tänkte ringa imorn eftermiddag eller på torsdag. Måste veta snart så jag kan säga upp min lägenhet, börjar bli lite stressad!

En sån där hemsk liten människa

Jag erkänner, jag är en sån där hemsk liten människa...
Istället för att köpa nål och tråd för att ha hemma så att jag själv kan laga mina tröjor när nån knapp ramlar av, så ringer jag hem och frågar om mamma kan hjälpa mig..
Och mamma vet att jag kan sy  sånt själv, gjorde alltid det när jag bodde hemma. Men när hon snällt frågar varför jag inte gör de själv skyller jag lite oskyldigt på att jag har ju faktiskt ingen nål eller tråd hemma så jag kan inte...
Så jag erkänner; jag är en lite bortskämd skitunge som vet att mamma gör de åt om jag ber henne snällt...
                                                                       
JAG= SKYLDIG

Frisk och redo för en ny vecka

Ganska lagom sjuk den här gången,riktigt dålig på torsdagen sen hyffsat bra i fredags och nu under helgen har jag känt mig helt frisk igen =) Lagom länge att va sjuk om man frågar mig, blir så fruktansvärt uttråkad av att ligga hemma och inte kunna göra något..'
Men har tagit igen de nu under helgen, har sån energi igen så nu passar jag på att göra allt jag tänkt men aldrig blivit av.
Så igår blev den en sväng på stan med viktor, jag shoppade loss på panduro  medans viktor rensade MQ. Hade tänkt färga håret under helgen.. men när jag väl var i salongen och klippte viktor försvann de totalt ur minnet så jag glömde bort att ta med färg hem.. 
Jaja väl hemma gjorde jag äntligen klart mitt studentalbum.. sådär nåt år efter.. men men nu är det så gott som klart i alla fall och det blev skitsnyggt =) Alla minnen i form av foton på plats!

Idag när jag vaknade låg jag en stund och funderade på vad jag skulle göra idag.. var längesen jag inte hade något planerat på hela helgen, riktigt skönt! Bestämde mig för att ta en promenad först och lämna tillbaka filmerna på casablanca och sen skulle jag ta itu med min garderob.
Så där är jag nu, total rensning av garderoben var ett måste om jag och viktor ska flytta ihop. Både han och jag har alldeles för mkt kläder och för att kunna tvinga honom att rensa ur sin så var ju jag tvungen att göra desamma. Så nu jävlar viktor har jag satt press på dig!! Hahaha.
Än så länge har det resulterat i en halv svart sopsäck med kläder som ska slängas och en full med kläder som jag ska ge bort... och jag har inte ens hunnit börja med jeansen än, har fem offer som ligger på sängen och väntar på sin dom.. ner i säcken eller tillbaka i garderoben..
Måste säga att de känns väldigt skönt att rensa sådär ibland, antar att de inte är bara jag som drar på de lite för länge..

Nej nu har jag ätit upp mitt smarriga mellanmål och det är dags att göra klart de jag påbörjat!

speedo-sjuk

Igår gick jag igenom sjukdomarna förkylning och väldig hosta och idag kör vi magsjuka..
Kände mig lite illamående redan imorse, men som en inbiten frisör som jag är så så länge man kan stå upp då åker man till jobbet!
Stackars min första kund, mådde så illa att jag klippte jättefort för att hinna klart innan jag svimmade. Hon fatta knappt vad som hände innan jag var klar och hon fick kliva ur stolen... har dåligt samvete nu..
Efter den kunden bokade jag om alla kunder och åkte hem!!! Har sovit hela dagen, först nu vaknade jag till liv men funderar starkt på om de inte är bättre att somna om igen... Är illamående för att jag inte ätit något på hela dagen och försöker jag äta blir jag bara mer illamående.. snacka om effektiv diet, fy fan!

Aldrig får man va glad

Igår var jag jättelycklig för att vi fick lägenheten vi ville ha, fixat och dolat med alla papper som ska skrivas på och skickas in. Hoppas att det går bra så att vi verkligen kan  flytta in 1:e april.¨=)
Men tyvärr får man inte må bra för länge,alltid är det något som  ska sparka undan fötterna för en... så nu sitter jag och och snörvlar, har blivit jätteförkyld och fått hosta bara över en natt. Så går de när ungefär 80% av alla mina kunder under de senaste veckorna har hostat och snörvlat när dom varit hos mig. Inte konstigt att man blir sjuk då, hoppas bara inte det blir värre än såhär!!
Missade min träning idag, jag och frida skulle har varit på core ju.....Avskyr att vara sjuk för då kan jag inte träna =(

jipppi!!!!!

Om allt går som de ska och inte KBAB eller alkelius krånglar så  är lägenheten våran den 1 april =D
Så nu blir de jag och viktor på herrhagsgatan 40. Längtar så mkt, hoppas allt pappersarbete går fort nu så jag kan säga upp min lägenhet och försöka hittat nån som vill ta den tidigare än efter min
uppsägningstid på 3månader.

Är  så glad!!!!

....

väntar med spänning på tisdagens resultat.....
RSS 2.0