Filmtips!

Har blivit väldigt mkt film under helgen som varit.
Alla var riktigt sevärda, speciellt den sista!





Och den här:




Den här med:




Och sist men inte minst:

Valborg 2010




Ja valborg är det på fredag då,
hoppas på fint väder och grillning någonstans (?)
Ska i alla fall avsluta dagen med att gå till Nöjesfabriken
och lyssna på Hoffmaestro :)





Inte bara speciell dag för att det är valborg
utan jag o viktor firar även att de va
4 år sen det blev vi.
Trots alla turer fram och tillbaka så
står vi ändå här tillsammans!

Nya tag

Ny dag nya möjligheter!

Ja idag är allt mycket bättre,
det är sol ute,
jag är ledig
och
mormor ringde nyss
och gjorde allt ännu
bättre :)

Ja idag kan det nog bli en riktigt bra dag trots allt!

Helvetes- jävla-skit-dag

Ja idag har det faktiskt varit en sån dag, när man egentligen borde ta 10 djupa andetag har man bara lust att slå sönder allt i sin närhet!

Hade en mardröms-kund idag, en riktigt bitterfitta (ursäkta språket) rent ut sagt. Som tyvärr tycker att det är helt okej att trycka ner och slänga skit på någon som inte ens är hälften så gammal, men visst fine kunden har alltid rätt eller hur va de?! Tack för att du förstörde min dag!

Ja och så där trevligt har min kväll fortsatt, var och handla på ICA kom ca 15 m utanför butiken när handtaget till påsen gick sönder. Underbart!
Kommer upp och börjar göra kvällsmat bara för att snart upptäcka att jag glömt en sak och springer snabbt ner till ica igen.
Den här gången behöver jag ingen påse så nu kunde inte den gå sönder, men nåt måste ju jävlas eller hur? Så jag kommer till porten för att inse att jag inte har med mig några nycklar och portkoden och port-telefonen fungerar inte! Tror ni jag hade någon mobil med mig då, nepp!!
Kände att mig smått desperat för viktor skulle inte upptäcka att jag var borta förrän nån timme senare..
Hade för första gången på hela dagen tur, kom en bil som skulle in i garaget så jag fick smita in den vägen!

Sen när man redan är gott frustrerad så blir ju sånadär småsaker VÄLDIGT stora, t.ex. när man skär upp gurkskivor till smörgåsen och lägger in gurkan i kylen igen bara för att sen se att gurkskivorna räcker inte..
Behöver en bit folie men inser att man har köpt fel och har 3 rullar PLASTfolie istället..

Känner bara att nej tack, vi glömmer den här dagen och hoppas på att min lediga tisdag kommer bli solig och
underbar!


Movie-time


Jaha då var det bio-time igen :) Skönt med lite söndagsmys på bion.
Ikväll är det Viktor som har valt film, hoppas på att den kommer vara riktigt bra!

Lillebror



Vi har fått en inneboende nån vecka framöver, viktors lillebror Eric :)
Tyvärr var både han och viktor på härj-humör när jag kom hem så de gäller det att hålla sig undan!
Nu sitter de och garvar till family guy, båda har samma sjuka humor :/ 


Ikväll blir det innebandy och sen ett glas på stan med Frida :)




Skoooooooooor

Blev lite smått och gott på stan idag :)
En jeansjacka, en bikini och 3 par skor! Jag är inne i en sko-period nu, rutigt randigt blommigt enfärgat det spelar ingen roll, älskar allt :D
Så idag blev det ett par rutiga tygskor, ett par helvita tygskor och ett par vita nike sneakers. Är supernöjd!! Tack mamma för checken på stadium, utan den hade det blivit mkt dyrare (än det blev) Men 3 par för 600 kr är helt överkomligt tycker jag.
Snygga va? :D

Våren är här!!

Ja nu är väl äntligen våren här!! :D
Har vaknat med solen i ögonen i stort sett hela veckan, så underbart!
Igår gjorde jag en vårstädning här hemma, rengjorde smorde in och tog bort allt vinterskor, tog bort alla vinterjackor vantar o mössor och fram med tygskorna och tunna jackorna :D
Lyckades ha sönder en vas på kuppen, men va fan överlever de med!

Idag har jag tänkt´ta en sväng på stan, lämna in min och viktors vinterjackor på tvätt, kolla lite nya vårskor och bara njuta av en dag på stan :)
Börjar inte jobba förrän kl 16 idag så jag får väl se hur mkt jag hinner med innan dess. Hade tänkt hitta någon go plats i solen med tyvärr så ser det ut att vara lite för mkt moln för de :/

Bästa av allt är att det snart är helg med :) Jobbar ju kortdag på fredagar så bara torsdagen är gjord känns det som helg för mig.
Mamma o syrran kommer hem till hammarö över helgen så kommer nog spendera en del tid ute på hammarö, lovat att kolla när viktor spelar innebandy-cup på fredag(?) så känns som om även denna helgen kommer gå fort!
Men gör inget, bara det är soooooool :)



Bjuder på en bild från förra våren.
Missen sitter och solar sig hemma på hammarö.

Tjoho måndag

Har faktiskt haft en jättebra måndag! Annars brukar måndagar va en sån där ångest-dag för att helgen är slut och det är lite extra tufft att gå upp på morgonen. Men idag hade jag sovmorgon, och vaknade med solen i ögonen så då kan man ju inte annat än bli på ett strålande bra humör :D

Har precis slängt i mig lite mellanmål och är redo för att gå till sats för ett ordentligt träningspass. Känner mig så nöjd för äntligen har suget kommit tillbaka och jag riktigt längtar efter att få träna igen, ingen mer uppförsbacke innan man kommer iväg!
Måste va våren som har gjort att jag fått tillbaka motivationen igen, allt känns så mkt roligare när snön är borta och det fortfarande är sol kl 19 på kvällen!

Våren är här, tygskorna är framme och sovrumsfönstret står öppet dygnet runt :D


Slut på helgen

Ja då va de slut på denna helgen..
Har riktigt njutit av min söndag, blev ingen promenad ut till hammarö  utan jag fick för mig att jag skulle cykla istället i det underbara vårvädret. Gick ner till förrådet för att ta ut min cykel för säsongen, tyvärr så va ju däcken helt tomma..
Bara att ta en promenad till närmsta mack!
Måste ändå säga att det är så praktiskt att va tjej, man behöver bara parkera cykeln vid lutf- och vattenstationen och kolla sig lite fundersamt omkring och vips så står det en man brevid och erbjuder sig att hjälpa till!
Väldigt praktiskt :)

Fick i alla fall luft i däcken och en go cykeltur ut till mamma o pappa :)

Thailand

Soliga söndag

Jag har världens bästa väckarklocka: SOLEN.
Vaknar man inte av att det är ljust så vaknar man av att man håller på att smälta bort!
Men ska inte klaga, jag kommer ju upp betydligt tidigare tack vare det, idag vaknade jag vid 10. Kände försiktigt efter om det ens var värt de att resa sig upp idag, men blev förvånad över att jag faktiskt mådde skitbra :)

Vi skulle bara ta ett glas vin någonstans och mysa lite.. planerna förändrades ju längre kvällen gick, det blev inte bara ETT glas vin utan NÅGRA glas och kvällen slutade på dansgolvet inne på ankan!
Men kul hade vi i alla fall ;)

Invigde högklackade öppna skor-säsongen igår. Gick riktigt bra, men hade glömt vad förbannat ont det gör att bli trampad på av alla andras klackar!

Idag ska jag bara njuta av solen, börjar med att ta en promenix ut till Hammarö  :D

Movie


Jag och Viktor slängde oss iväg på bio igårkväll. Jag valde film och trodde att den är skulle va mysig och bra.. vilket den i och för sig va ändå tills man kom till slutet som va lite mer oväntat!
Jättebra film men usch för sorgliga slut, klarar inte det. Är alldeles för känslig och gråter så fort fort de är i närheten av sorgligt..
Men filmen är helt klart sevärd, tror till och med den kommer att få en plats i min dvd-hylla framöver!




Idag är det IKEA, lite städning hemma, träning och kanske innebandy som gäller!
Får se vad tiden räcker till :)
Men om jag håller den farten som jag har nu, kommer jag inte hinna ett dugg!

Ha en bra lördag :)

Fredag

Imorgon är det freeeeeeeeeedag :D
Det betyder att de är helg och jag får äntligen sovmorgon igen! Och bäst av allt är att jag slutar tidigt imorgon och då ska jag bara njuta av att va ledig :)

Torsdag

Torsdag då, jobb jobb jobb!
Men va faktiskt iväg på en rolig sak ikväll, visning av american crew! Hade verkligen sett fram emot den visningen, men tyvärr höll den inte riktigt måttet.. Hade velat se lite mer variation på frisyrerna men tyvärr inte.

Tog i alla fall lite bilder, såhär ska ni grabbar se ut i vår/sommar:





That´s the way it´s gonna be

Vardagen fastän väldigt bakvänd

Tillbaka till vardagen igen, fast ändå en väldigt konstig dag!

Med en smygande huvudvärk kom jag upp ur sängen imorse.. Upptäckte hur längesen de va sen jag faktiskt hade en tid att passa och att jag för första gången på ca 3 veckor behövde fixa håret och sminka mig :/
Väl i ordning och påväg mot ytterdörren kom nästa tankeställare: shit, vad ska jag ha för skor på mig! Inte så lätt när man de senaste 3 veckorna har bott i flippflopp..
Men fick väl i alla fall på mig ett par skor och sprang ner till bilen och där kom nästa tankeställare: hmm oj det va högertrafik igen ja... samma där tre veckor med fokusering på att köra på vänster sida...
Ja ungefär så har hela min dag varit, vilken hand har jag saxen i.. hur fungerar kassan..just de ja svenska pengar ser ut såhär..osv..allt är väldigt rörigt innan man kommer in i det igen!!

Är i alla fall fruktansvärt trött nu, inte så konstigt med tanke på att Thailand är 5 timmar före. Känns som om man bara drömt allt, kan inte fatta att allt gick så fort och att man nu är hemma i vardagen som rullar på precis som vanligt..

Vad ska man nu ha att längta efter?? Något man kunde tänka på och fokusera på när vardagen kändes som ett helvete??
Ne får leva på alla minnen och njuta av dom :)


borta bra men hemma bäst

Ja som alla redan vet ¨så har vi landat på svensk mark igen! Efter en lång tid ett flygplan, ett antal timmar i väntan på ett tåg som blev inställt, sen nån timme i ett tåg och ytterligare nån timme i buss så var vi ÄNTLIGEN hemma i Karlstad igen!!
Min underbara mamma o pappa hade fixat så att en mumsig påskmiddag stod dukat på matbordet när vi kom innanför dörren. Stort tack!
Så skönt när man är helt trött och sliten efter en lång resa att få i sig enormt efterlängtad god mat utan att behöva anstränga sig ett dugg!

Har haft en underbar semester men måste säga att det är väldigt skönt att få komma hem. Hem till min underbara säng (som jag verkligen har saknat) och att äntligen få slippa bo i en resväska.

För trött för att skriva mer, men avslutar med:

Borta bra men hemma bäst

RSS 2.0