Underbar helg

Haft en helt underbar helg, har hunnit med jättemycket och samtidigt vilat ut lite =)

fredag viktor hade lagfest hemma hos oss så jag drog till emelie en sväng. Men bara efter en lite stund kom vi på att uteservering skulle ju inte va fel... men de blev istället lite spontant en krogkväll, och som alltid har vi så jäkla skoj när vi är ute och härjar tillsammans!

 Lördag vaknade jag upp lite sådär lagom bakfull och seg men räckte med blick på de underbara vädret så var strandväskan packad! Drog ut till bomsta med viktor och hans kompisar, låg ¨på stranden och läste och lyssnade på bra musik hela dagen. Har längtar hela veckan efter att få ligga på stranden så kan lova att jag njöt! Kvällen bar de av till frida för lite förfest men blev väldigt mkt lugnare och de slutade med att vi bara satt på en uteservering och njöt.

Söndag, mormor och morbror på besök. Blev en snabbis på jobbet och fixade till dom i håret innan vi rullade vidare ut till mamma & pappa, där väntades de lite mat och tårta eftersom mamma fyllde år igår!
Hamnade i en solstol och rörde mig knappt på hela eftermiddagen, så himla skönt att bara ligga och slappa ute på hammarö!

Imorgon är de jobb som gäller igen, har en sådär lagom tuff vecka framför mig men nu är målet nära!! Bara den här veckan kvar nu och sen går jag på semester!!!

Midsommar i bilder

Lovade ju att lägga upp lite bilder från vårat midsommarfirande i sunne, så varsegoda och njuta av äkte fyllebilder =)

  
stugan upp vid frykenstrand

Kör igång lite lugnt med drickat =P

    
grillat till middag,       ardell & alexandra      och lite bluffspel

Midsommardopp i fryken, killarna står och laddar


töligt för dom att jag hann först!!

   
De gick fort upp ur vattnet kan jag lova!! Viktor nöjdast över att han inte badat


Lite kramgoa grabbar


Allsång med Johan

 
såhär bra mår vi dagen efter haha

god morgon

Härlig morgon. När jag vaknade förut va de första jag fick se en helt klarblå himmel! Finns inget bättre att vakna till just nu efter flera dagars regn.
Hoppade upp ur sängen, fixade lite frukost som jag tog med mig ut på balkongen. Så här ute sitter jag nu och njuter av sista dagen av ledighet innan vardagen drar igång igen...
Hade tänkt sola lite idag men är inte säker på att vädret tillåter de... känns lite för monligt än så länge.. får hoppas de klarnar upp lite mer snart!

Midsommar var jättebra, mysigt men ändå väldigt rolig!! Fina kommentarer som snappades upp under kvällen va bland annat detta citat som beskriver hur stark en drink va; "de skjuter höve av en"   hahah
Bilder kommer inom kort!

ha en riktigt mysig dag!!

Natti

Har haft en riktig myskväll med eric och viktor =) Bara kollat på tv och ätit pizza, underbart! Men nu är de dags att sova, vi ligger här i soffan och gäspar i kapp.

Så god natt, eller natti natti som vi alltid sa hemma.


Regn del 2

Hihi jag lyckades göra klart allt på balkongen ändå!! Riktigt nöjd över att jag trotsade regnet =)
Invigde balkongen förut med en popcorn-skål, filt och en mysig bok. Det är ju så himla mysigt att sitta inkurad i en filt och lyssna på smattret från regnet. Evigt tacksam över att jag har tak över min balkong så man kan mysa där även om de regnar =)

Funderade precis på om jag skulle efterlysa min pojkvän som aldrig kommer hem från träningen som han hade kl 18..?
Men tillslut svarade nån annan i hans telefon och upplyste mig vackert om att han fortfarande stod i duschen..

Ikväll blir det mys i soffan som gäller och för ovanlighetens skull ska vi faktiskt vara hemma samtidigt, de ni =P



ps. foto på balkongen kommer inom kort. ds.

regn,,,

Regnet satte stop för mina planer att göra klart balkongen idag =( Men men ska i alla fall bege mig ut till ikea och inhandla allting ifall de mot alla odds slutar regna senare...
Inte bara negativt med regn, utmärkt väder för att stanna inne och tvätta och städa hela dagen,, vilket behövs kan jag lova!!
Ha en trevlig dag i regnet!


Balkongen

Imorgon blir det att inreda våran balkong.. vi har inte kommit nån vart med den eftersom vi inte riktigt kommit fram till hur vi vill ha de. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i det där, det börjar ju faktiskt bli dags att använda balkongen lite flitigare nu än tidigare.
Så imorgon blir det IKEA som står först på listan... hade faktiskt tänkt överraska viktor med att allt ska vara klart när han kommer hem från jobbet =) Inte riktigt 100 på att de kommer funka men man kan ju alltid sikta på de!!

studentbal

Bara en vecka sent men här kommer i alla fall bilderna på de baltjejerna som jag gjorde uppsättningar på!
By the way midsommar snart ju, man kanske ska göra något kul..? men å andra sidan så lär de ju regna ändå så...

jaja här kommer lite bilder i alla fall =)


       Hanna    


                         Elin                     


                       Frida               


             Jenny       


Visst är dom underbart fina,, längtar tillbaka till min egen bal!

Party-lördag

Lite sent men tänkte ändå lägga upp lite bilder från lördagens bravader. Blev lite förfest hemma hos emelie först för att sen ta bussen in till stan och avsluta på Glada ankan! Blev inte så himla mkt bilder för min kamera låg på laddning typ hela kvällen men lyckades i alla fall ¨få till några bilder i väntan på bussen =)



     


Hela gänget samlat!

Vardag hemma hos andersson/fredholm

Ja så här kan de se ut i våran soffa när man kommer hem från jobbet;


    

Två grabbar i soffan och fifa i full gång på tvn, alltid kul med lite sällskap från lillbrorsan!
Bara för mig att hämta lite mellanmål och placera rumpan i soffan och följa matchen med spänning.

Nya leksaker i molkom

I onsdag drog vi till molkom jag och viktor, hem och testa dom nya leksakerna =)



Har tyvärr inga bilder på på ringen som vi hade efter, men skoj va de i alla fall! Tyvärr lite väl kallt i vattnet, vilket grabbarna fick uppleva! Vi visste ju redan från början att de kunde ju bara sluta på ett sätt: tre blöta killar och en skrattande torr carin!


Mackan, eric och viktor

 
Visst ser de varmt och skönt ut...?
 

Då är vi flytthjälp...igen

Börjar kunna de här med att flytta nu, först jag och viktor sen frida och robin å nu syrran!! Ja men vad gör man inte för familjen, sen blev jag mutad med lite shopping =) Fredag drog vi till sthlm jag,mamma och pappa. Blev lite shopping för min del hela eftermiddagen, avslutade med lite mat på ett ställe i gamla stan.  
          

Lördag väcktes jag halv nio, bara att kliva upp och börja bara kartonger!! Nog för att jag tycker om dig syrran man fy fan alltså, bosätt dig aldrig mer på tredje våningen utan hiss!! 40 trappsteg från hennes dörr och ned till gatan, inte kul när de va sisådär 32 kartonger som skulle ned plus lite möbler..



Sen bar de ut till syrrans och jockes nya hus! Bilderna får tala för sig själva:

   



Ja som sagt bara lite minimum standard eller vad säger ni? och ja ni såg rätt hon har en inomhus pool som man faktiskt kan motionssimma i!! Avslutar med en bild på oss när vi inviger hennes bubbelbadkar!!







RSS 2.0