Ops...

Hmm hoppsan blogg på väg mot nedläggning... har varit fruktansvärt lat så därför har de inte blivit några nya inlägg.
Men men mkt har hänt sen sist, varit en weekend i sälen, på en visning med jobbet  och haft första uppvisningen med dansen osv..
Bor fortfarande i lägenheten på herrhagen och har varken mördat eller slängt ut viktor än, alltså så trivs vi ganska bra ihop fortfarande! Har inte fått ordning till 100% (än) men de är på gång nu när man fått påfyllning på lönekontot.
Vi har till och med hunnit med en till film på bio, Marley & jag. Var på riktigt bra humör och sugen på en komedi så jag övertalade viktor att följa med på den... va ju inte riktigt som jag trodde.. Jättebra och kul början men fy fan vilket sorgligt slut! Satt och snyfta de sista 15-20min av filmen. Så borta va de fina humöret sen!

Nu väntar ju valborg och allt, mysigt och om inte annat skööööönt med lite extra ledigt!! Blir att agera lite flytthjälp först tror jag och sen grillmiddag i molkom! Det är ju ett stort måste att se en majbrasa!! Är lite löjligt barnslig men tycker ju de där med majbrasa är så himla mysigt =)

Nån som antar min utmaning och joinar mig när jag nu ska inviga våren/sommaren med att bada på fredag?!

Ska avsluta med lite bilder från sälen och på några söta små kattungar:


















Kolla in den här lilla godingen!



Tillbaka till vardagen igen då

Började dagen med att göra världens tabbe, en sån där typisk dolda-kameran-grej. Började med att jag sovit jättedåligt inatt, hur trött som helst när klockan ringde men lyckades ändå dra mig upp för att ta vägen via duschen. Skyndade mig sen iväg till jobbet, väl framme började jag fundera på varför inte min kollega lisbeth var där (hon är alltid på jobbet en halvtimme innan vi börjar) slänger en snabb blick på klockan och inser att den bara är 07.45!
Fan jag har lyckats åka till jobbet en timme för tidigt.. ringer viktor för att va helt säker på vad klockan är.. Bara att vända hemåt igen då, men jag var riktigt duktig för jag ställde mig och tog vårat monsterberg med disk istället för att somna om.. jaja då fick jag det gjort men är fortfarande irriterad över vilken dundermiss jag gjort!

Kan ju inte säga att jag kände mig speciellt inspirerad att jobba idag med en sån underbar start på dagen. Så idag har det varit en såndär dag när man räknar ned timmarna tills man får gå hem igen. Måste ändå säga att jag haft många goa kunder idag så ska inte klaga egentligen, men ibland är man bara inte motiverad till att jobba.

Ryckte upp mig tillräckligt för att åka till friskis vid åtta, teamaerobic-pass. Var längesen jag hade så kul på ett pass, var verkligen jättekul hela passet igenom. Lite stolt oxå för att jag var duktig nog att åka dit själv, är så lätt när man är lite trött att man struntar  i de om man inte har nån kompis som pushar på en.

Tänkte avsluta med lite vårbilder från mitt hem på hammarö:



Söndag



Efter en lång promenad blev det lunch i solen på balkongen =)


Dagens lunch; toast med sallad. Mums!


På eftermiddagen blev det en tur ut till hammarö, är kattvakt eftersom mamma och pappa är i norge.
Här sitter min goding och solar sig, visst är han fin? =)

Passade på att låna med mig mammas symaskin, tänkte sy upp mina gardiner... tyvärr var det lättare sagt än gjort!
Så idag, måndag, blir det att fortsätta med de andra gardinerna för jag orkade bara med ett par igår.
Hade ju hoppats på att de skulle vara soligt så jag kunde njuta av balkongen även idag men sån tur hade jag inte.

Hoppas ni har haft en lika skön ledighet som jag =)

Min påskafton

 
Mitt fina lilla påskbord =)



Påskmiddag hemma hos mamma och pappa på hammarö



Mums, påskmat!! Me love =)



Lite vårbilder hemma på hammarö, måste ju kolla läget på isen inför första-maj-badet! Isen försvinner lite väl långsamt tycker jag.... risken är väldigt stor att de blir j*vligt kallt.




Avslutar med förfest hemma hos mig med tjejerna =) Lite bilder innan vi drog vidare till nöjes!



Brudarna på min balkong =P

myskväll på varsitt håll

Ja de är precis som de låter, viktor ligger i soffan och ser på tv medans jag ligger i sängen och ser på min nyinköpta film Australia. Himla tur att vi har varsin tv, nu slipper vi ju enas om vad vi ska se på =P

 

Överraskning för min älskling

Idag tänkte jag fira att de är lite extra ledigt med att bjuda min älskling på en överraskning. Måste ju bjuda till lite ibland för han är ju faktiskt värd de =) Så viktor vet inget mer än att klockan åtta ska han göra sig klar för att vi ska åka bort.
För ikväll ska jag nämligen bjuda Viktor på bio!! Vi båda två älskar de tidigare fast and furious filmerna så vad vore inte bättre än att överraska min älskling med att bjuda honom på den senaste filmen! Hoppas att han kommer bli glad... ska bara försöka få upp honom ur soffan nu annars hinner vi ju inte..
SF Bio: Fast and Furious

Tisdag

Ja till och med jag tyckte det var spännande nog att sitta kvar framför tvn och se vem som skulle avgöra kvällens match mellan färjestad och hv71. Och som alla redan vet så var de färjestad som vann, de betyder att viktor som är bjuden på morgondagens match kommer få se färjestad spela för en chans till guldet!!

Själv måste jag erkänna att jag är stolt över att jag lyckats installera vårat trådlösa internet på både min och viktors dator (med lite eller ja mkt hjälp av telias support) Skönast för viktor som slipper kämpa för att få sitta vid min dator en liten stund, nu har han sin egen =)
Nu sitter vi här i vårat fina vardagsrum och nördar oss framför varsin dator, viktor som halvhjärtat försöker lyssna på hockeyeftersnacket har inte en chans att höravad dom försöker säga eftersom jag överröstar allt med min musik =P
Har ju fått spotify på datorn så nu lyssnar jag igenom alla soundtracks till serien greys anatomy, helt sjukt vad mkt bra låtar man hittar genom att söka på soundtracks. Litet tips bara!
... viktor frågar lite försiktigt om de inte är hans tur att få spela lite musik nu så jag får väl förflytta mig till köket istället!

 
SNART ÄR DET HELG, SKA MAN GÅ UT I HELGEN KANSKE?

inlägg från soffläge

Har kört bort viktor och pontus från soffan, tyckte att dom kunde åka och träna så jag kunde få ha hela soffan för mig själv =) jag är lite sliten idag så kände att en hemma-kväll i soffan var precis vad jag behövde idag.
Så nu ligger jag här och myser framför programet familjen annorlunda på tv.

Ordningen är återställd här på herrhagen, jag har sen några dagar fått tillbaka min p-plats =) Det börjar till och med bli riktigt fint i lägeheten, lite små saker kvar att fixa som tavlor växter möbler till balkongen osv.
Min skrivbordshörna får vänta lite, ekonomin måste få återhämta sig lite först innan jag kan köpa skrivbord å sånt. Känns som om jag vill vänta tills jag har råd att köpa sånt som jag verkligen vill ha istället för att bara ta nåt som får duga.
Tro de eller ej men jag börjar till och med vänja mig vid att va sambo, lite tufft i början när man ska vänja sig men nu känns de riktigt roligt =) Skönt att ha nån att prata med när man kommer hem från jobbet och att kunna härja med viktor på lördagmorgonen hihihi

Påsk snart oxå, börjar bli riktigt sugen på påskmat och påskmust!!
Extra skönt med lite längre helg oxå =)

Instruktioner...suck..

Ja som ni alla förstår är ju inte instruktionsböcker min favo direkt... men de va ett måste för att över huvud taget lista ut hur man fick igång tvättmaskinen (eller tvättmasken som vi säger hemma på hammarö)
Är inte riktigt van vid att man först ska välja bland tio program och sen även ställa in temperatur, får nog undersöka  de där mera grundligt senare. Känns som om de är ett långsiktigt projekt att få viktor att förstå alla funktioner och inställningar, får nog nöja mig med att alltid ha kulörtvätt 40 inställt på maskinen ifall han skulle ge sig på att tvätta när inte jag är hemma. Nu står den inne i badrummet och surrar i alla fall och förhoppningsvis har jag en maskin med ren tvätt senare ikväll =)
På dagens meny står de egentligen lasagne..men funderar starkt på att enkelt nöja mig med spagetti och köttfärssås istället. Känner att de blir lite snålt med tid att hinna eftersom min dans börjar 20,00 och efteråt är de Greys anatomy som gäller!!
RSS 2.0