.

Utslagen

Ligger helt utslagen i vår säng och myser! Hade inte gjort något vettigt på hela dagen tills jag bestämde mig för att dra ner till friskis. Gick på ett riktigt monster-pass som totalt tog musten ur mig, cyklade på skakiga ben hemåt där jag snubblade in i duschen och sen direkt i säng. Känns skönt att avsluta slappis-söndag med ett riktigt genomkörarpass.
 Har en såndär härlig vecka framför mig oxå, ska jobba över varje dag förutom fredag.. dags att börja öva på lite baluppsättningar nämligen. Men längtar till på fredag för då sticker jag till syrran i sthlm!!

Avslutar som vanligt med en bild, den här är på min underbara viktor!

Viktors födelsedag

I lördags fyllde min goding Viktor 21 år! Så vi firade med att bjuda släkten på mat här hemma hos oss. Nu i efterhand så kan jag ångra det lite eftersom de blev en hel del jobb för min del, men men vad gör man inte för sin älskling!
Dagen blev lyckad, många kom, maten räckte och Viktor var väldigt nöjd med allt vilket var de viktigaste.
Avslutar som vanligt med lite bilder från viktors stora dag:

   
Lite bilder på mat, tårtan och lite folk i soffan


Viktor öppnar sina paket, en uttråkad lillebror i bakgrunden

Min favorit just nu




Så himla fin låt. Den går om och om igen här hemma!

bättre sent än aldrig

Blev visst inte av att lägga upp bilderna... Typsikt att man alltid har så mkt att göra, men ändå så hinner man ju ingenting! Men men här kommer i alla fall några av bilderna från malin och tomas s inflyttningsfest.
Ps. om ni undrar varför jag är med på så många så är förklaringen väldigt enkel: jag fick kritik för att jag aldrig är med på några bilder, så då gick jag in för att va med på så många bilder som möjligt! Tycker jag lyckas ganska bra med det oxå hihi.




   



  

   



   



Hoppas att ni gillade bilderna!


Väntan

Ni som väntar på bilderna från helgen fest hos malin behöver inte längta så länge till, lovar att lägga ut dom imorn! Efter ett väldigt hårt pass på friskis får jag äntligen krypa ner i sängen och mysa med viktor tills jag somnar.
God natt

uppdatering

Som vanligt är det dålig uppdatering på min blogg, har helt enkelt för mkt annat för mig =)
Men hade de i alla fall jättebra i gbg, konserten var helt underbar!! Nog för att man var så trött i benen att man trodde man skulle dö.. vi hade ståplats..Beyonce var helt sjukt bra, va så häftigt att stå ca 2 meter ifrån henne och höra henne sjunga!
Vi bodde över i gbg och på tisdagen blev de shopping för hela slanten, köpte massa roligt bla nya party-skor kläder m.m
Ja en såndär riktig tjej-resa behöver man ibland! Här kommer lite bilder från gbg och beyonce:


Ingen dålig toalett eller vad säger ni?! var bara tvungen att ta en bild på den, hihi

            
I väntan på att beyonce ska börja sjunga!


Här är hon, stjärnan!

      

 


   

       
Avslutade med ett besök på pizza Hut innan vi satte oss på tåget hem igen!
Tack för en skitbra resa tjejer!!

Till Göteborg idag!



Ja idag bär det av till göteborg!
Blir konsert med Beyonce ikväll och en heldag med shopping imorn, nån som är avundsjuk? ;)

Lördag

Dans dans dans, den här helgen var jag på ungdomsmässan och uppträdde på dansstudion. Tyvärr var det fruktansvärt lite med folk som var där och kollade.. Kändes väl lite sådär halvseriöst att dansa inför ett fåtal personer men men lite erfarenhet på scen är aldrig fel. Mest tråkigt för arrangören som antagligen förväntat sig lite mer folk. 

Roligt att få vara på flera olika tillställningar och dansa. För nån helg sen var det ju dansmässan inne i stan på soltorget, nu ungdomsmässan i racketcenter och nästa helg blir det den årliga dansavslutningen på Scala teatern.
Kommer kännas lite tomt sen när terminen är slut men ska försöka gå på några workshops i street till sommaren så man inte tappar allt helt. Just nu känner jag att mina vader och benhinnor har börjat klaga efter dagens shower, så snart blir det varmt bad som står på schemat så kroppen får återhämta sig lite.
Planerna för kvällen är myskväll med god mat och film med viktor =) känns som om vi aldrig är hemma samtidigt ju så nu jäklar ska vi passa på att för en gångs skull ha en riktigt myskväll bara vi två!

Tänkte avsluta med lite bilder från mässan!


Dansstudions monter


Rocksulan i Karlstad som visar upp bugg (tror jag)


Några småkillar som testade att brottas i kängerudräkter.


Något band som spelade lite rocklåtar.

en film att fundera över




Man tänker nog till en extra gång nu när man sätter sig i bilen...

Cykeltjuv

Ligger här hemma i soffan och slöläser lite bloggar,  gud vad skönt det är att bara komma hem och slänga sig i soffan en stund innan det är dags för träning.
Har börjat ta cykeln till träningarna för att spara lite på bensinen, och sen är det så onödigt att ta bilen den korta biten. Tyvärr är det alltid någon som anser sig ha större rätt till min cykeln än vad jag har, så mina försök till att va duktigt gick åt helvete. Om ni inte redan listat ut vem denne någon är så kan jag ge er en ledtråd; sen några veckor tillbaka är han även kallad sambon =P

Valborgshelgen

Det har varit lite extra ledigt under helgen, har passat på att göra massa grejor men tyvärr va ju inte bloggande nåt av de så jag får väl göra en liten uppdatering nu istället.

Valborgsmässoafton firade vi med grillkväll hemma hos viktor mamma i molkom. Mysig kväll med god mat mkt skratt och ett antal förluster i kubb. Kubb va tydligen inte min och ninas grej för vi förlorade hela tiden, men som sportsliga förlorare vi är började vi hacka på motståndarlaget genom att hitta på lite fina namn, betong-johan bland annat och sen flikade sune in med sågspåns-bosse.. jag ni märker vilka bra förlorare vi är =)
Avslutade kvällen med att kolla in molkoms miljövänliga fyvererier..hmm nja kanske inte de häftigaste men va lite fint ändå. Tod lite bilder med mobilen, men lyckas inte få in dom i datorn tyvärr. I alla fall var de stora balonger med en liten grej som brann under så att dom steg upp av värmen, ni vet såna där som dom har i alla filmer utomlands.

Fredag blev det att va flytthjälp åt robin och frida =)
sen en tur ut till hammarö för min första-maj bad. Iskallt men jag har i alla fall gjort det!! *stolt*
Våra små bilar fick oxå ett välbehövligt bad, min bil var full i fågelskit och viktors var ju *host host* lite dammig =P


   

   



Lördag vart det en tur till Ikea för att inhandla ett efterlängtat skrivbord till mig =) Hann även med en dansträning och grillmiddag hemma hos mamma och pappa på hammarö innan det blev party med tjejerna!
Hade en liten förfest hos rebecka på sundsta innan vi trippade iväg till nöjes. Blev dock en kort kväll eftersom vi alla hade högklackat och hade lite väl ont i fötterna redan vid ett =S








Söndag började med att jag fixade håret på syrran, lite ny färg och klippning. Skjutsade sedan ut mamma och eva till flygplatsen, dom ska spendera en vecka på Rhodos dom fuskisarna!!
Resten av dagen roade jag mig med att svära över ikeamöbler, som ni förstår försökte jag få ihop mitt skrivbord... Svor över att viktor aldrig är hemma när man väl behöver en händig man, tog ut min ilska på honom istället för att slå sönder allting.. som tur va hade jag lyckats lugna ner mig betydligt innnan han kom hem. Stackarn får alltid ut för allt =/
Fick avreagera mig lite på dansträningen sen istället.




Ja så mkt mer än så hann jag visst inte under min långa helg, ny vecka med nya saker att göra =)
Börjar nästan nedräkningen till semestern snart känner jag!!
RSS 2.0