.




"Jag vill inte tänka framåt

men är livrädd å fastna här"






Tankar

Kommer ni ihåg den där leken man körde på dagis, när alla sitter i en ring och en person ska börja viska ett ord i grannens öra och sen får ordet gå runt från öra till öra bara för att se vilket ord det egentligen är som når personen som startade allt.
Oftast hade ordet ändrats på vägen och stämdet inte alls med det ursprungna.
Orden som går från mun till mun har alltid en tendens att ändra både betydelse och känslan bakom längs vägen..

Alla vill ventilera och byta tankar med nån, men hur vet man vad som egentligen stannar där eller om den personen i fråga delger någon den med.. Ond cirkel som gör att små saker kan bli väldigt stora och såra mer än någon kunnat tro, oftast genom att alla sätter sin egen prägel på orden.

Något man trodde stannade där går helt plötsligt vidare.. och vad händer när schweiz helt plötsligt inte längre är neutralt? Vem är objektiv nog att bara lyssna? När stannar allting? Och hur fan blev man vuxen så fort?

Det är då du är saknad, när ingen är objektiv nog att bara vara ett stöd och lyssna utan att döma eller föra vidare..

Mitt i alla tankar städar vi ut julen, allt blev konstigt nog lite mörkare utan värmen från adventsljusstaken.
Längtar till tisdag, när allt bara kan få vara så enkelt som det är genom en liten väns ögon.



Nytt år, nya mål, nya löften och en ny start

Ja då va det 2011
2010 va ett år som mycket hände i mitt liv, mycket bra och även endel tråkiga saker som fick mitt liv att totalt byta riktning. Många minnen som dyker upp när man sitter och tänker tillbaka på året som gått.
Det jag kan sammanfatta år 2010 med är att jag har gått igenom enormt mycket, som har fått mig att inse hur mycket man egentligen klarar av fastän de känns omöjligt.

Jag ser detta årsskifte som början på en ny start i mitt liv, en chans att få lämna det gamla bakom mig och försöka hitta tillbaka till mitt riktiga jag igen. Att få släppa taget om det som har varit och försöka titta framåt och sätta upp nya mål.

2010 har fått mig att inse hur enormt viktigt det är att ha någon att stödja sig mot när man inte längre orkar mer. Så ett stort tack till min underbara familj och mina vänner! Utan er hade jag inte klarat mig igenom 2010, ni har stöttat mig enormt och fått mig att inse att det är okej att falla för ni är alltid där och tar emot mig. Tack för ert tålamod!

2010 började jag året som en del i ett Vi
2011 är det året jag ska hitta mig själv igen och känna mig trygg utan att ingå i ett vi, kunna att stå med rak rygg och bara vara ett jag.

Har bara ett nyårslöfte iår; under 2011 ska jag inte flytta! Börjar på Karlag. 15 och där ska jag även avsluta detta år! Klarar inte av att packa ihop mina saker och flytta en gång till, behöver få hitta tryggheten i ett eget hem igen!


Julen 2008 Norra allén 26a Norrstrand



Julen 2009 Trekantsgatan 6 Haga



Julen 2010 Karlagatan 15a Herrhagen




RSS 2.0