Numera från herrhagen

Ja som sagt nu har flyttlasset gått och jag är numera stationerad på herrhagen =)
Våran lägenhet är hur mysig som helst, även om man just nu bor i ett antal kartonger... men tycker faktiskt att vi (tack vare all underbar hjälp vi har fått) har kommit iordning väldigt bra. Ett stort tack till robin och frida som ägnade hela sin söndag åt att hjälpa oss!! Det behövs ju lite fler än två när man ska shoppa möbler på ikea.. tack vare fridas hjälp lyckades hon och jag sätta ihop de flesta möblerna, bra att de finns nån som älskar att sätta ihop ikea-möbler för de gör inte jag! Robin och Viktor tog den största hyllan,, vilket kändes som en utmärkt ide!
Nu har jag lämnat ifrån mig nycklarna till min gamla lägenhet,,, lite sorgset är de ju faktiskt när man tänker efter! Men men ska nog trivas väldigt bra i den här lägenheten oxå.. måste bara lära mig min nya adress snart, lite pinsamt annars..

Dom som läst den här bloggen ett tag kanske kommer ihåg inlägget om min och viktors diskussion om p-plats.. jag ville ju INTE parkera i garage för jag tycker det är så omständigt, och viktor skulle ju absolut ha garage. Så de hela resulterade i att vi tog en varsin: viktor i garage och jag på innergården.. men vem fan tror ni de är som tvingas parkera i garage nu då?!! Jo jag, eftersom viktor så smart nog konstaterade idag att hans jobb-bil är för hög för att komma in i garaget. Så jag fick vackert  byta bort min p-plats i löfte om att de bara skulle va så ett litet tag framöver :s Jävla oflyt hela tin' som malin skulle sagt =)

Måste ju bara nämna att jag äntligt fått hämta min nya lille golf, så nu slipper jag köra kombin!! Är så lycklig att pappa äntligen hade slut på undanflykter om varför jag inte skulle kunna ha den.. innerst inne så vet jag ju att han har faktiskt haft rätt och är bara mån om min bil..

Så nu jäklar är de ju faktiskt riktigt roligt att köra bil igen!!
Bilder på den nya lägenheten och från flytten kommer inom kort, för er som inte orkar vänta är de bara att komma och hälsa på istället =P

tråkigt...

börjar bli väldigt tråkigt.. är mkt bättre men spenderar fortfarande all min tid i sängen..
Har tappat matlusten helt.. säkert tappat nåt kilo men tyvärr kan jag inte glädjas åt de heller eftersom min våg är nedpackade så jag kan inte kolla om de stämmer eller inte =/
Imorn är de dags att jobba igen, känns ju sådär kul att jobba 9-20 imorn kan jag ju säga... just nu funderar jag på hur de ska gå..men men de visar sig imorn!

tyck-synd-om-mig-själv nivån är i topp kan jag ju säga, de märks kanske? =P

Max otur!

Allt började i måndags, jag och viktor tänkte ha en liten mys-kväll med thaimat. Men fy fan för thaimat säger jag bara, har luggit i sängen och knappt rört mig sen i månagskväll.. matförgiftning blev en mindre trevlig upplevelse. Tror aldrig jag har spytt så många gånger under en och samma natt!
Tur i oturen så va jag ledig igår men idag blev de att boka om alla kunder =(  De är först nu som jag överhuvudtaget ens kan resa mig upp... konstigt nog klarade viktor sig utmärkt.. han måste ha en betydligt mer tålig mage än vad jag har..

Lite tur hade jag igår i alla fall, pappa har varit och besiktigat min lille bil som gick igenom och snart är redo för att tas ut på vårvägarna =)

Så jäkla effektiv

Har varit så himla effektiv idag, hunnit packa jättemkt!
Nu står lådorna prydligt på rad i köket i väntan på lördag =)
De enda som är kvar nu är sånt som jag använder så de får jag packa på fredag. Känns skönt att nästan allt är packat och klart, på fredag kommer syrran och mamma hit för att hjälpa till med de sista innan flyttlasset går på lördag.. börjar kännas att de är snart dags att lämna min underbara lilla lägenhet..
Usch känns så konstigt, nästan lite jobbigt eftersom jag har ju valt alla färger och allt här och eftersom jag har trivits så himla bra här.. Nu ska man vänja sig vid att vara sambo oxå och vad allt de innebär =s
Jaja de ska ju bli väldigt roligt  oxå, att få inreda en ny lägenhet och köpa nya möbler =)
Nej nu är de dags att cykla till dansträningen!!

Lördag, underbara lördag

Äntligen helg säger jag bara, och vilket jävla väder oxå! =)
Igår gjorde jag mitt första besök på ankan, mkt folk väldigt trångt men roligt ändå. Var riktigt skönt att vakna idag utan att va bakfull och med hela helgen framför sig! Ska nog fortsätta med att gå ut på fredagar =)
Idag inledde jag dagen med ett pass på friskis, afrikansk dans stod på schemat. Lite lagom jobbigt och hyffsat kul oxå. Frida och jag var så jäkla hurtiga att vi till och med cyklade dit, de ni inte dåligt för en dagen-efter-party morgon.
Nu blir de är bränna ut lite bra skivor som ska spelas på högst volym hela dagen medans jag packar ner hela min lägenhet i kartonger... eller ja i alla fall alla grejor =P
Kvällsplaner: myskväll hos frida med godis och robinson på tv!

Ha en bra helg allihopa!

Mysig

Har köpt en ny film, helt underbart mysig är den!
Rallybrudar
Någon som sett den kanske?

Förresten helg snart igen!
 Blir att packa inför flytten.. fuunderade på att kanske festa lite oxå,
såg nämligen att de va gratis-biljett till nöjes i tryck. Gratis är ju aldrig fel =)
Afrikansk dans på lördag på friskis blir!

Duktig

Idag har jag varit skitduktig, städat hela lägenheten (orkade till och med skura golven)  Har till och med hunnit ut till mammsen på hammarö med lite tvätt. Maskinerna i tvättstugan här har ju inte 30 tvätt, så alla fina koftor och sånt får jag köra ut till mammas tvättmaskin =)
Nu är de dags att börja rensa och packa ner lite grejor i kartonger, börjar ju kännas att de är dags att flytta snart så jag passar på att smygstarta lite med packningen. Så töligt om man står där sista veckan och har allt kvar, är ju som sagt sällan hemma under veckan. Typ hemma och vänder lite mellan jobbet och alla träningar =)

Lite kul datum att hålla koll på nu under våren:

18/3 utdelning av gesällbreven på nöjesfabriken
28/3 Jag och viktor flyttar!!!
16/4-19/4 Sälen
25/4 Uppvisning på stora torget med dansen
30/4 Valborgsmässoafton
1/5 Robin och frida flyttar
8/5-10/5 Dansar på ungdomsmässan i tingvallahallarna
11/5 Konsert i Gbg Beyonce
15/5-17/5 Dansar igen på scala. Dansstudions våravslutning.
23/5 Min älskling Viktor fyller 21 =)
Mina planer än så länge, men de fylls nog på ganska snabbt skulle jag tro!

Äntligen bilderna från mässan...

Så här kan de se ut när frisörer tävlar mot varandra:

        

Massa frisörer som står och kollar på en visning:


Lite bilder på några modeller med uppsättningar för tex bal eller brud






Bilder från catwalken





Nej nu blir de inga mer bilder från mässan,lyckas alltid krångla till de när jag ska lägga upp bilder och sånt så de slutar alltid med att jag börjar om från början.. Men men annars tycker jag att allt flyter på väldigt bra, har en tjej som tar över min lägenhet från första april. Tack för de, för nu slipper jag betala dubbla hyror!! var inne på teliabutiken idag och fixade så att min hemtelefon och internet är installerat i nya lägenheten samma dag som vi flyttar in =)
Idag blev de en shoppingdag på stan med viktor, blev ett par nya vårskor två linnen en tröja och två roliga muggar. Är riktigt nöjd över dagens inköp. Kvällen spenderades i molkom där vi firade robin, blev även melodifestivlen. Roligt med en otippad seger för nr 11 där oxå, tack svenska folket för att ni inte lät låten snälla snälla snälla vinna!

..

bilderna från mässan kommer inom kort... är bara allmänt dryg den här veckan =P

Roadtrip till Jönköping

Idag har jag varit i jönköping på frisörmässan =) Åkte dit med lite folk från malins salong i arvika, maria och anna som vi åkte i samma bil med var väldigt goa och under hela vägen dit och hem blev det väldigt många skratt. Skönt så när man inte känner någon av dem sen tidigare och de ändå känns avslappnat.
Resan dit började 06.10 från shell nobel imorse, var väl nere i jönköping vid ca 09.20. Mässan öppnade inte förrän tio men de gjorde inget för då hann vi ta svängen via toaletten.
Mässan var väl lite mindre än vad jag hade trott men ändå kul att gå runt och kolla in allt, köpte nåt spänne, lite smink (var skitbra pris så de va svårt att inte köpa för mkt) och så beställde jag en ny sax =) Blev lite pinsamt där, för jag hade helt glömt bort postnr till salongen, försäljaren stirrade på mig och frågade lite dumt: "kan du inte adressen till din egen salong?!" och jag försöker lite fint säga att de är inte min salong utan jag hyr bara stol där, pinsamt!!!! Den lilla kön som stod och lyssnade och såg när jag blev utskämd oxå! usch usch..
Såg tre visningar oxå, den första var skitdålig nån häftig liten japan från hollywood som stod på catwalken och klippte en tjej.. inget imponerande där inte. Andra visningen från keune-blend var hyffsad, inga färger som man gör på "vanliga" kunder kanske..
Tredje visningen var skitbra, american crew. Tjugotal manliga modeller med mkt snygga klippningar!! Kändes verkligen som jag fick massor av nya frisyrtips.

Vi struntade i sista visningen för vi var så slitna, utan åkte hemåt istället.. efter typ halva vägen tog vi matpaus och precis efteråt när vi körde vidare satt vi och sa vad skönt de skulle bli och komma hem tidigt och helt plötsligt så small de till i motorn och lät som något pysste ut. Stannade och försökte kolla vad som hänt, men jag säger bara fyra tjejer utan ficklampa som ska försöka hitta felet. Försökte starta igen men var ingen idé, de stannade en snäll man och bogserade oss åt sidan... efter mkt skratt och krångel kom vi i alla fall hem!
Vad skönt idiotförklarad man känner sig när nåt sånt händer och man har ingen aning om nånting.. den snälle mannen som hjälpte oss tog en snabb titt och konstaterade att fläktremmen hade hamnat fel, var säkert något mer oxå men men... Nu vet jag tre saker som alltid ska finnas med i min bil: reflexväst, ficklampa och en fläktrem..(eller hur de nu stavas) Pappa har nämligen bestämt att jag inom de närmaste ska lära mig att byta en sån..hmm låter svårt...

Sammanfattning: Mkt rolig dag med lite fynd och mkt ny inspiration!!
Obs! Kommer lägga upp massa bilder imorn!!

Underbar känsla

Vad underbart skönt det är att sitta nyduschad i morgonrocken i soffan framför tvn och äta kvällsmat.. Är så nöjd med mig själv, körde stenhårt på kiboxen, varit på stan och köpt jättefina skjortor och jag har till och med hunnit städa lägenheten och allt på samma dag =)

Skönt

Idag har jag bara jobbat till elva och sen fick jag va ledig =)
Så jag passade på att ta en tur in till stan, hittade två skjortor och ett skärp. Alltid roligt att ta en sväng bland alla kläder och se om man hittar något fint.
Passade även på att gå in på KBAB s bobutik i stan för att fråga om parkeringsplats vid den nya lägenheten.. Fick lite förslag som vi ska kolla in innan vi bestämmer oss.. tyvärr är jag och viktor (som vanligt) inte överrens om vi ska ha inne i garaget eller inte.. tycker inte om att parkera i garage för de är oftast väldigt trångt och lättare att få skador på bilen ..... nej usch..
Ki box med frida som gäller ikväll!!

hmm

ingen vidare uppdatering på den här bloggen..I know.. men har varken lust eller ork att skriva hela tiden. Men men nu skriver jag i alla fall, vardagen rullar på som vanligt massa jobb och träning gör att dagen inte riktigt räcker till.
Nedräkningen inför flytten har börjat,, letade lite efter en tvättmaskin men tror att de får vänta ett litet tag.Börjar bli lite nervös, har inte hört något från tjejen som ville ta över lägenheten.. hoppas inte att hon har ändrat sig.

Sammanfattning av helgen: fredag stack jag och pappa upp till falun för att hämta hem min bil!! Köpte nämligen en bil i torsdags från blocket. Så nu har jag äntligen min egna lilla bil, är jättenöjd!!
Bilden är inte på min bil men min ser nästan exakt ut så =)

Klicka för att se nästa bild

Lördag var hela familjen i torsby hos mormor och morfar.. firade min kusin och passade samtidigt på att fira syrran som fyller 23 nästa lördag..
Lördagkväll blev sen en sväng till nöjes med frida. sara och saras syster sofia. Hade roligt men blev lite för trött på slutet, vilket  jag fick bekräftat av, hmm nämner inga namn, när han kom fram till mig vid baren och sa lite snällt "vad sliten du ser ut" hmm ja tack för den! Är nog inte meningen att jag ska gå till nöjes, förra gången jag var där var de en annan klumpig kille som kom fram och sa mindre snälla saker.. drar till mig såna där idioter tydligen. Eller är de bara att den där spärren som finns i hjärnan på folk om vad som är okej att säga till folk och inte, försvinner hos killar i o med att de dricker alkohol..?

Söndag. kära söndag. Vaknar upp och säger än en gång till mig själv att jag ska aldrig mer dricka (ett löfte jag aldrig lyckas hålla) Hoppar in i duschen och försöker se något sådär fräsch ut innan jag åker ut till salongen för att fixa yllans hår. Alltid lika mysigt när hon är hemma från norge och jag fixar hennes hår, skönt att ha en vän att prata av sig med.
Saknar henne, men de kvittar hur lång tid de går emellan vi ses för vi kommer alltid vara vänner som alltid ställer upp för varandra. Tror att alla har en såndär barndomskompis som man håller kontakt med hela livet igenom..

Ja så här i slutet av de här inlägget kryddar jag med lite härlig söndagsångest.. ny lång arbetsvecka framför sig men men jag i alla fall en underbar lördag att se fram emot; frisörmässa i jönköping =)

Ha en bra vecka!
RSS 2.0